Het zit er bijna weer op, het jaar 2025.
Na de Kerstdagen met Familie en Vrienden, luiden we het oude jaar uit en het nieuwe in. Een nieuw begin met een enthousiaste uitbater. Vanaf 1 januari zal de Horeca in het Clubhuis worden verzorgd door Paul den Daas, eigenaar van Restaurant Porto.
Op zondag 11 januari starten we met de Nieuwjaarsborrel van 16:00 tot ca.19:00. Rond 17:00 zullen enkele van ons zich aan de Nieuwjaarsduik wagen bij de oostelijke helling. Aansluitend lekker opwarmen in het Clubhuis onder het genot van een warme chocolademelk.
Vanaf 18:30 kunnen we aanschuiven voor een heerlijke Boerenkoolstamppot. Voor € 15,- pp zal er een heerlijke Boerenkoolmaaltijd worden geserveerd. Schrijf je hier in.
Kom met ons proosten op het jaar 2026 en voor wie wil, neem je zwemkleding mee.

|
JAN
11
|
Nieuwjaarsborrel & Nieuwjaarsduik
Evenement | 16:00 - 19:00 | Clubhuis en Helling Lagerwal Voor alle leden, opgeven niet nodig. Voor de Nieuwjaarsduik: Vergeet je zwemkleding niet! ... |
|
JAN
11
|
Boerenkool stamppot
Evenement | 18:30 We sluiten de Nieuwjaarsreceptie af met een gezellige Boerenkoolfuif. |
|
MRT
28
|
Primus Inter Pares 2025
Wedstrijdzeilen Algemeen | deel 1 / 2 |
|
MRT
29
|
Primus Inter Pares 2025
Wedstrijdzeilen Algemeen | deel 2 / 2 |
